LG Solar de volgende evolutionaire stap

LG Solar ZonnepanelenLG zonnepanelen

LG Solar is weer helemaal terug op de Europese markt, met meer en vooral veel betere zonnepanelen. Hiernaast heeft LG ook een bijzondere line-up in energie opslagsystemen. MijnDuurzaamRendement heeft dan ook besloten om LG Solar op te nemen in ons advies, aan de eindgebruiker.


Veel zonnepanelen lijken op elkaar.

Voor jou als consument is het best lastig om de verschillen tussen de diverse zonnepanelen duidelijk te krijgen. De prijs is zeker niet altijd de beste raadgever. Het gaat feitelijk niet alleen gaat om de aanschafprijs, maar juist om het rendement op de lange termijn en de afgegeven garanties hierop.


Moeilijke markt

De zonnepanelen markt wordt overspoeld met allerlei Chinese zonnepanelen merken, zeker wanneer onderdruk van de ontwikkelingen in Amerika, Europa besluit om de import heffingen volledig op te heffen(nu 40%). Dit lijkt goed nieuws voor jou als consument, de prijzen gaan dan immers weer omlaag. Maar hiermee ook de kwaliteit van de panelen. Juist met zonnepanelen die worden aangeschaft voor een periode van minimaal 25jaar. Is het rendement nu, maar ook over bv. 15 jaar veel belangrijker dan de aanschafprijs.


Maximale prestatie per oppervlak

Hoe kleiner jouw dak, hoe belangrijker het is om zoveel mogelijk vermogen per m2 van jouw dak te halen. LG Solar heeft zonnepanelen van 280 tot wel 375 Watt piek. Met deze zonnepanelen (LG Neon x2 en de Bifacial) Heeft LG in 2016 de Inter Solar award 2016 gewonnen.


Prima Rendement bij mindere omstandigheden

In Nederland hebben we niet altijd de beschikking over het perfecte dak richting het zuiden en onder de juiste hoek. LG Solar zonnepanelen leveren ook een prima prestatie onder minder ideale omstandigheden en hebben een positieve tolerantie, dwz. dat de zonnepanelen van LG altijd minimaal het opgegeven vermogen van LG opleveren of meer. (0/8,4%)


Betrouwbaarheid op de lange termijn

Juist bij zonnepanelen is het belangrijk dat de producent een betrouwbaar en financieel sterk bedrijf is. LG heeft zich op dit gebied al jaren bewezen. Niet alleen met zonnepanelen maar ook met opslagsystemen en consumenten electronica.


LG zonnepanelen, de juist investering met een zeer hoog bewezen rendement.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »