Avancis Powermax 3.5 dunne film (Cis) zonnepanelen

Acancis Powermax 3.5Avancis Powermax 3.5 dunne film panelen.

Naast de veelheid aan kristallijn panelen zijn er gelukkig ook nog enkel fabrikanten die dunne film (Cis )panelen blijven produceren. Dunne film (Cis) is met name zeer geschikt op plaatsen waar kristallijn panelen te weinig rendement opleveren. Denk hierbij aan schaduwrijke plaatsen of zelfs tegen de muur.


Kleine afmetingen

afmetingenNog een voordeel van dunne film (Cis) zijn de afmetingen. De Avancis Powermax 3.5 is maar 1587mm x 664mm en 37 mm dik. Deze kleine afmetingen maken de Powermax 3.5 zeer geschikt voor allerlei projecten, waar flexibiliteit noodzakelijk is.


Laag vermogen

Het vermogen van een dunne film (Cis) paneel lijk heel laag t.o.v. kristallijn panelen, namelijk 145Wp, maar als je kijkt naar de afmetingen dan kom je toch nog op 138 WP/m2 (in de Zon) Een standaard Kristallijn paneel van bv 260Wp heeft een Wp van 160/m2 (in de Zon) Het goedkoopste hoge kwaliteitspaneel van LG paneel elders op deze site met 280Wp komt op 170Wp/m2(in de Zon) Dunne film levert dus onder optimale omstandigheden iets minder op per m2 maar in de schaduw,... dan bewijzen dunne film panelen (Cis) hun nut en worden de verschillen snel kleiner of zelfs in het voordeel van dunne film (Cis). Maar Wp zegt nog niet alles over opbrengst per uur. (Kwh) In veel gevallen ligt de opbrengst per uur van dunne film (Cis) veel hoger en stabieler dan met kristallijn. Temperaturen boven de 25 graden hebben bij dunne film (Cis) geen of nauwelijks een nadelig effect op het rendement.


Onzichtbaar ophang,-/ plaatssysteem

Avancis muur bekledenDoor het eigen railsysteem van Acancis, worden de Powermax 3.5 panelen onzichtbaar gemonteerd. Dus geen bouten en moeren zichtbaar. Door dit ophangsysteem is zelfs het bekleden van muren geen probleem.

Hoe mooi is dat functioneel als bekleding van de buitenmuur, mooi en nog elektriciteit als toegift. 


Optimaal Rendement 

Dankzij de hoge schaduw tolerantie van Avancis powermax 3.5 dunne film panelen (Cis) Leveren deze panelen vaak zelfs een hoger rendement wanneer ze in de schaduw liggen.

Het afdekken van een deel van het paneel levert ook maar een rendement verlies op van dat deel van het paneel, en niet zo als bij Kristallijn, het (bijna) uitvallen van het hele paneel.


Elegant Design

De Avancis dunne film (Cis) panelen zijn volledig glad en hebben geen opstaande randen, dus geen vuilophopingen en daardoor geen of minder onderhoud.


Positieve tolerantie

Avancis powermax 3.5 hebben een positieve tolerantie van 5%, dwz.dat ze minimaal voldoen aan de door de fabriek afgegeven waarden, maar waarschijnlijk tot 5% meer.


Garantie

5 Jaar fabrieksgarantie en 10 jaar vermogens garantie, 25 jaar performance garantie van 80%


Mooi Project?

Dus heb jij een mooi project, waar deze bijzondere dunne panelen mooi kunnen worden toegepast, neem dan contact met ons op via mail of ☎ 026-2340004. De prijs per stuk voor deze panelen is € 122,00, grotere aantallen hebben vaak lager prijzen.

Dunne film zonnepanelen van Avancis gaan door, waar andere zonnepanelen stoppen.

Avancis Powermax 3.5 dunne film (Cis) zonnepanelen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »