Pagina 1 van 1

Duurzaam en schoon verwarmen met de Fujitsu Waterstage Warmtepomp

De Fujitsu Waterstage Warmtepomp

 

Waterstage

De Fujitsu warmtepomp "Waterstage" is een bijzonder mooi staaltje van techniek. De Waterstage warmtepomp is de oplossing voor het vervangen van jouw Cv ketel. De besparing op je energie verbruik kan oplopen tot wel 37% en in combinatie met zonnepanelen zelfs  tot 100%.


Boiler

Met de Fujitsu Warmtepomp krijg je in combinatie met de Waterstage Boiler, de beschikking over een ruime hoeveelheid warm water. De boiler functioneert zonder elektrische bij-verwarming en is daardoor extreem  zuinig.


COP

Het rendement van de Fujitsu Warmtepomp "Waterstage" wordt uitgedrukt in COP, deze ligt tussen de 4,6 en 5,3 en is vastgesteld bij een buiten temperatuur van 7 graden en een afgifte temperatuur van 35 graden. Globaal kan je zeggen dat van elke kw. energie die nodig is om je huis te verwarmen en of van warm water te voorzien, er maar 1 deel van het net cq jouw panelen komt en 3a4 delen gratis uit de buitenlucht. Afhankelijk van buiten,- en afgifte temperatuur.


 

 

 

 

 

 

 

 

ERP 

Vanaf 26 september 2015 moeten alle verwarmingstoestellen voldoen aan de ERP richtlijnen en voorzien van energielabel. De Fujitsu Warmtepomp "Waterstage" heeft een energielabel van A++. Ook wordt de Fujitsu Warmtepomp voorzien van een gelijkwaardigheidsverklaring afgegeven door het Kiwa en mag dus onderdeel uitmaken van jouw energie index. (de opvolger van het gratis energie label)

 


Monitoren

 

Wanneer je weet wat je verbruikt dan bespaar je het meest. De Fujitsu Warmtepomp kan dan ook optioneel worden uitgerust met het Plugwise monitor systeem.

afstandbediening Goede voorlichting

 

Je kan niet altijd zomaar een Fujits Warmtepomp plaatsen, jouw huis moet voldoende zijn geïsoleerd en voorzien van (LT) Lage temperatuur verwarming. Bijvoorbeeld vloerverwarming als hoofdverwarming of Jaga Low H2o convectoren. Laat je vooraf dus goed voorlichten over de (on) mogelijkheden van een Fujitsu Warmtepomp "Waterstage" Mail of ☎ 026-2340004 voor meer informatie.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »