Pagina 1 van 1

Fujitsu Waterstage Duo (190 liter Warmwater op 1/3 m2(0,39m2))

Meer ruimte met de Fujitsu Waterstage Duo
Waterstage Duo

Vaak worden Warmtepompsystemen afgebeeld als een ruimte verslindende oplossing, met veel leidingen en andere techniek. Deze Fujitsu Waterstage Duo heeft al die nadelen niet en ziet er uit als een grote koelvries combinatie.

Totaal oplossing

Dus ben je opzoek naar een energiezuinige totaaloplossing voor cv en warm tapwater? Dan is de Fujitsu Waterstage duo de ideale totaal oplossing. De Fujitsu Waterstage Duo binnen-unit met warmtewisselaar is standaard uitgerust met een geïntegreerde boiler van 190 liter. Dit is de ideale oplossing indien je een energiezuinig, ruimtebesparende totaaloplossing wil. 


Compact totaalsysteem voor cv en tapwater

De Fijitsu Waterstage Duo combineert Cv en sanitair warm water in één apparaat. Nagenoeg geen leidingen en ander aansluitingen zichtbaar. Het geïntegreerd voorraadvat van 190 liter zorgt altijd voor voldoende warmwater. Zeer geschikt voor een gezin van 4 Persoenen. De Fujistsu Waterstage Duo kan je met zijn afmetingen van hoog 180 cm en zijn oppervlak van 60x65 gerust bescheiden noemen. Hou er rekening mee dat de lege unit 150 Kg weegt, als deze bijvoorbeeld op zolder moet worden geplaatst is er zeker een kraantje of andere voorziening nodig. Maar de Fujits Waterstage Duo kan natuurlijk ook gewoon op de begane grond staan. Denk hierbij aan de bij-keuken of vorstvrije garage.


Zeer snelle opwarming mogelijk.

De Fujits Waterstage Duo HT warmt in slechts 40 minuten op van 20 naar 50 graden, nooit meer onder een koude douche.


Goede voorlichting

Je kan niet altijd zomaar een Warmtepomp plaatsen, jouw huis moet voldoende zijn geïsoleerd en voorzien van (LT) Lage temperatuur verwarming. Bijvoorbeeld vloerverwarming als hoofdverwarming of Jaga Low H2o convectoren. Laat je vooraf dus goed voorlichten over de (on) mogelijkheden van de Fujitsu Waterstage duo.

Afmetingen Watewrstage 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »