ES Warmtepomp AWH

EnergySave Warmtepomp

Gratis energie 

Met de ES Warmtepomp gratis energie aan overvloed, waar? Gewoon bij jou in de tuin, balkon etc. Gewoon in de lucht om ons heen. Met de nieuwe Energie Save ES Warmtepomp uit Zweden, haal je deze gratis energie in de vorm van warmte eenvoudig en tegen zeer lage kosten uit de lucht. De ES reeks Warmtepompen zijn special ontworpen om onder de extreme omstandigheden goed te blijven functioneren.


Nieuw fenomeen 

In Nederland met al haar gas, is de Warmtepomp voor veel mensen een nieuw fenomeen. In Zweden wordt al meer dan 30 jaar gebruik gemaakt van de Warmtepomptechnologie om huizen en water te verwarmen, bij buiten temperaturen van gemiddeld -20 ° C. 


Barre Scandinavische klimaat

Het ES Warmtepomp assortiment en aanverwante producten zijn ontwikkeld in de barre Scandinavische klimaat. ES Warmtepompen hebben hierdoor veel technologische voorsprong en leveren in ons veel meer gematigde klimaat uitzonderlijke prestaties. 


Modulerende inverter compressor (buiten unit)

De ES Warmtepomp wordt aangedreven door een modulerende inverter compressor. Hierdoor gaat de ES Warmtepomp zeer zuinig om met energie. De ES inverter-technologie moduleert automatisch het stroomverbruik van het apparaat, afhankelijk van de externe en interne temperatuur. Op deze manier produceert de ES Warmtepomp precies wat jouw woning nodig heeft op een bepaald moment of tijdstip. De ES Warmtepomp technologie reduceert het energieverbruik en tegelijkertijd zorgt de ES Warmtepomp voor een maximaal aan comfort.


Gespleten ontwerp

De ES Warmtepomp is gespleten ontworpen, dat wil zeggen dat binnen en buiten unit gescheiden van elkaar zijn gemonteerd. Het voordeel van dit gespleten ontwerp is dat er geen vorstschade aan het systeem kan ontstaan. De buiten unit onttrekt de energie (warmte) uit de lucht en draagt deze over aan het gas 410A. Dit gas wordt vervolgens samen geperst, hier door ontstaat een gas van zeer hoge temperatuur. Dit gas gaat naar de binnen-unit, waar de warmte vervolgens wordt afgegeven aan het Cv water van het verwarmingssysteem. Nadat de warmte aan het gas is onttrokken, wordt het gas weer vloeibaar en stroomt het weer terug naar de buitenunit. 


Nano deeltjes

Door het gematigde en realtieve vochtige klimaat, is voor veel Warmtepompen ijsvorming een groot probleem. Dit wordt vaak opgelost door een elektrisch systeem, zo systeem gebruikt veel energie. De ES Warmtepompen hebben een speciaal ontdooi programma zonder gebruik te maken van een elektrisch systeem. Naast dit ontdooit programma zijn de ES Warmtepomp buiten units bekleed met nano-deeltjes om ijsvorming te voorkomen. De nano-deeltjes zorgen er voor wanneer er dan toch ijs is gevormd, dat deze gemakkelijk en geheel automatisch wordt te ontdooit.


Goede voorlichting

Je kan niet altijd zomaar een Warmtepomp plaatsen, jouw huis moet voldoende zijn geïsoleerd en voorzien van (LT) Lage temperatuur verwarming. Bijvoorbeeld vloerverwarming als hoofdverwarming of Jaga Low H2o convectoren. Laat je vooraf dus goed voorlichten over de (on) mogelijkheden.


Breed scala aan vermogens

ES Warmtepompen zijn er in verschillende vermogens, 6, 9, 11, 13 en 20 kW.  Een ES Warmtepomp kan gewoon achter een 16 Ampère zekering worden aangesloten (2x)

ES Warmtepomp AWH
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »