ES Warmtepomp, de duurzame verwarmingsoplossing

EnergySave Warmtepomp

ES Warmtepompen - Energy Save.


De Es
 warmtepomp is een  bijzonder goede lucht/water Warmtepomp, met een uistekend rendement. De Es Warmtepomp is super betaalbaar. De verwachting is dat iedereen de komende jaren te maken gaat krijgen, met stijgende gasprijzen. Het probleem zal alleen maar toenemen. Het gas en zeker in Nederland, raakt namelijk op. Om precies te zijn over maximaal 60 jaar! De recente gebeurtenissen in Groningen, hebben ons duidelijk gemaakt dat we onverantwoord bezig zijn.  Niet alleen raakt ons gas op, gas is ook een veroorzaker van wereldwijde klimaat verandering. De gevolgen hiervan zijn niet in geld uit te drukken.

Wat veel mensen niet weten is, dat je ook prima kan koelen met een Warmtepomp (ook al klinkt de naamgeving wat tegenstrijdig) via de vloer en/of lage temperatuur verwarming.


De Es Warmtepomp; is uitsluitend via MijnDuurzaamRendement.nl en haar partners aan te schaffen. Wij werken samen met de enige importeur die deze Es lucht/water Warmtepomp mag importeren.Onze Es Warmtepompen gaan de concurrentie aan met alle gerenommeerde merken, op het gebied van prijs en rendement (COP 4,6 tot 5,1)*dit geldt voor Es 9, 11, 13 & 20 kW De meeste andere merken Warmtepompen stoppen tussen -7 en -10 of verliezen bijna hun gehele rendement. De Es warmtepomp functioneert zelfs bij een buitentemperatuur van -25 graden Celsius.


 

Lumen pomp WerkendGeweldige prestaties

Ondanks deze geweldige prestatie produceerd de Es Warmtepomp heel weinig geluid 50-52 dB (Es 9, 11, 13 & 20 kW) bij volle belasting (komt zelden voor) 
Het geluid van de Es Warmtepomp moet je vergelijken, met het geluid van een gemiddelde koelkast.
Veel minder dus dan een Cv ketel.

Onze ES Warmtepomp heeft GEEN extra naverwarming nodig.
De Cv-ketel en dus in veel gevallen ook de gasmeter, kan echt de deur uit.


Duurzaam en energieneutraal wonen begint bij, de Es Warmtepomp en een afspraak met MijnDuurzaamRendement.


 Goede voorlichting

Je kan niet altijd zomaar een Warmtepomp plaatsen, jouw huis moet voldoende zijn geïsoleerd en voorzien van (LT) Lage temperatuur verwarming. Bijvoorbeeld vloerverwarming als hoofdverwarming of Low H2o convectoren. Laat je vooraf dus goed voorlichten over de (on) mogelijkheden.

Meer informatie over ES Warmtepompen of een afspraak? mail  of ☎ 026-2340004 (Ma T/M Zat van 09:00 tot 21:00) 

Hoe werkt een WarmtepompWat kost een warmtepompIk wil Nul op de Meter

Contact formulier

*COP (Coëfficiënt of performance) is verhouding tussen de verbruikte elektriciteit en de afgegeven energie gemeten bij een buitentemperatuur van 7 Graden Celsius.

Es warmtepompen Energy Save is een product uit Zweden.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »