Pagina 1 van 1

Kamerplanten

NASA 

Om de lucht kwaliteit in je huis te verbeteren, kan je ook gebruik maken van kamerplanten. NASA heeft een aantal jaren geleden onderzoek gedaan naar de impact, welke planten hebben op de kwaliteit van onze lucht. Nu blijkt dat deze planten instaat zijn, om onderstaande schadelijke stoffen uit onze leefomgeving te filteren.

 

  • Benzeen (uitlaat gassen en verf)
  • Ammonia (schoonmaak middelen, huisdieren)
  • Xyleen (Sigarettenrook)
  • Formaldehyde (zit in spaanplaat/Lijmen en papiere-tissues)
  • Trichlooretheen (print inkt, sticker verwijderraar)

 

Naast de mechanische ventilatie is het dus heel belangrijk, ook voldoende van deze (grote) planten in je huis te plaatsen. Advies minimaal 1 per 10m2. (vloeroppervlak)


Filteren
 

Niet elke plant heeft dezelfde filterende eigenschappen, we hebben dan ook bij alle planten de filtereigenschap vermeld. Zorg dus voor een mix van eigenschappen.

 

Buiten het verwijderen van bovenstaande schadelijkstoffen, halen planten ook Co2 uit de lucht en geven ze zuurstof af. Hierdoor hoeft de mechanische ventilatie minder hard te werken. (energie besparing)

De prijzen en kwaliteit (grote) veranderd regelmatig bij deze productgroep. Om er zeker van te zijn dat de plant aan je verwachtingen voldoet  stuur  even een mail naar  voor de actuele maat en prijs. of Bel met:026-2340004 (ma/zat van 9:00 tot 21:00)

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »