Pagina 1 van 1

Solar powered | Zaklampen

Solar Zaklamp

Mijnduurzaamrendement wil graag een zo compleet mogelijk assortiment van duurzame producten en diensten leveren. We hebben dan ook weer een nieuwe categorie toegevoegd aan ons assortiment. De Solar zaklamp met en zonder dynamo ondersteuning.


Veiligheid

Hoeveel mensen houden er serieus rekening mee dat ook de elektriciteit in Nederland wel eens voor enkeldagen kan worden onderbroken? Ik vrees niet veel, we zijn dan ook zeer verwend met een zeer betrouwbaar elektriciteitsnet en staan er dus zeker niet bij stil dat, alles stop wanneer de stroom uitvalt. De toegenomen dreiging van terrorisme vindt nu vooral plaats in de “gewone” ruimte. Op plekken waar veel mensen zijn etc. Het is niet ondenkbaar dat dit zich gaat verplaatsen naar de Virtuele ruimte, de wereld van computers en netwerken. Helaas is dan een storing die vele dagen kan duren niet ondenkbaar. Een noodpakket is echt geen overdreven gedoe, maar zorgt ervoor dat wanneer er wat gebeurd, jij er klaar voor bent.


NoodpakketNoodpakket

Ik ben er een voorstander van dan in elke huis op een vaste plek een noodpakket aanwezig is. Je kan dit natuurlijk zo gek maken als je zelf wil, maar minimaal een solar zaklamp/powerbank en de nodige nummers die je ingeval van nood zou kunnen bellen lijkt me geen overbodige luxe.


Lastig scheiden

Omdat soms de Solar zaklamp wordt gecombineerd met dynamo techniek, is het lastig om een exact onderscheid te maken tussen Solar en Dynamo of zelfs met of zonder radio, kijk daarom onder alle categorieën onder Solar, voor de lamp naar jouw keuze


Solar zaklamp voor een stukje extra veiligheid in jouw huis.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »