Pagina 1 van 1

Solar Powered Vijverpomp met zonnepaneel


Een Vijverpomp met Zonnepaneel

Vijverpomp met zonnepaneel

Een Vijver in je tuin geeft een rust en leven in je tuin. Vogels vinden er een plekje om te badderen en water te drinken. Kikkers hebben al snel je vijver gevonden en laten vooral s ‘avonds van zich horen.


Waterplanten

Een vijver is een biotoop, dat wil zeggen dat je ervoor moet zorgen dat water, waterplanten en dierlijkleven voldoende in balans zijn. Maak de vijver niet te diep (een veel gemaakte fout), maar ook niet te ondiep. Het diepste punt is maximaal 80-100 cm, maar zorg ook voor ander niveaus in je vijver, zodat planten op verschillende dieptes geplaatst kunnen worden. Let er op als je waterplanten koopt dat je het lood verwijderd en hiervoor inde plaats kan je een steen met een elastiek gebruikt. (lood is giftig voor dierlijkleven)


Vijverpomp met zonnepaneel

Wanneer je een mooie vijver heb aangelegd, dan wil je natuurlijk ook een Vijverpomp. Je kan met een Vijverpomp bijvoorbeeld een mooie waterval maken of gewoon een sproeier of waterbel. Veel mensen weten niet, dat juist de meeste vijverpompen veel energie gebruiken. Dit komt omdat ze vaak lang aanstaan of dat ze zelfs helemaal niet worden uitgezet. Vandaar dat wij ook een Vijverpomp met zonnepaneel in ons assortiment hebben op genomen.


Met en zonder accu

We hebben een Vijverpomp met zonnepaneel met en zonder accu. Wanneer je geen accu gebruikt, dan is de vijverpomp alleen aan wanneer er voldoende zonlicht is. Een vijverpomp met zonnepaneel en Accu blijft veel langer functioneren, omdat de energie ook wordt opgeslagen in de Accu.


Leuk en nu ook nog duurzaam 

Kortom een vijver in de tuin is leuk, rustgevend en goed voor het evenwicht in je tuin. Nu kan dit gelukkig ook nog een beetje duurzaam met een Vijverpomp met zonnepaneel.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »