Powered by MijnDuurzaamRendement Solar Shop

Gratis energie, met een mini zonnepaneel dat kan door te gebruiken wat er al is. De zon schijnt elke dag, we moeten er alleen iets mee doen.

Bijna alles kan.

Vaak denkt men dat zonnepanelen alleen op het dak kunnen en ze alleen bedoelt zijn voor wat grootschalige opwekking. Gelukkig is dit niet waar en komen er steeds meer producten uit met een Mini Zonnepaneel. Je kan het zo gek niet bedenken, of je kan zonne-energie middels een mini zonnepaneel toepassen als voedingsbron. Denk hier bijvoorbeeld aan Rekenmachines, Buiten en zelfs Binnen LED-lampen, Vijverpompen, Powerbank ‘s, Radio's en wat dacht je aan camping of Hike gerelateerde producten als 12 en 24 volt panelen die je gewoon op je tent kan hangen.


Betere techniek

De techniek wordt steeds beter en het mini zonnepaneel steeds kleiner en krachtiger. Langetijd werd gedacht dat duurzaam opgewekte energie nooit de plaats in zou kunnen nemen van fossiel en kernenergie. Maar de markt bewijst het tegendeel. Overal om ons heen zie je nieuwe ontwikkelingen en toepassingen. Zonnepanelen zijn er inmiddels ook in een folie uitvoering, hierdoor worden nog meer toepassingen voor iedereen bereikbaar en betaalbaar.


Solar shop

Al deze ontwikkelingen en het feit dat ik zelf ook gek ben op gadgets, heeft mij doen besluiten een speciale categorie voor Solar aan te maken. De komende tijd gaan we dit assortiment flink uitbreiden met producten die voorzien zijn van een mini zonnepaneel of die via een mini zonnepaneel van stroom kunnen worden voorzien.


Combinatie met dynamo powered

Soms zie je dat er een combinatie ontstaat tussen een mini zonnepaneel en bijvoorbeeld dynamotechniek. We kijken dan  wat per product de belangrijkste eigenschap is en bepalen zo de categorie. Bijvoorbeeld een Radio met een groot mini zonnepaneel en een accu, maar die ook de mogelijkheid heeft om via een dynamo opgeladen te worden, plaatsen we toch onder mini zonnepaneel in de categorie Solar.


Ik hoop dat jij producten met een mini zonnepaneel net zo leuk vind als ik.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »