Wil jij graag een energie rekening van nul euro?

Een energie rekening van nul euro, wie wil dat niet,.. zou je zeggen.

Helaas zijn veel mensen onbekend met de mogelijkheden en blijven ze jaar in jaar uit teveel betalen van Gas en Elektriciteit.
Ook onze regering heeft er weinig belang bij om de kosten voor haar burgers te verlagen.

De Vooruitgang Tesla

De vooruitgang in techniek heeft er voor gezorgd, dat we bijna volledig onafhankelijk kunnen worden van de energie reuzen. Een energie rekening van nul euro nu voor iedereen bereikbaar.
De vooruitgang is niet meer te stoppen en de snelheid van de vooruitgang gaat alleen maar toe nemen.
Bedrijven als Tesla zijn volop bezig opslag van energie mogelijk te maken middels batterijen/accu’s. "Power Wall"
Door de introductie van de Slimme meter is het straks mogelijk om verschillende tarieven verdeeld over de dag te berekenen.
Het Nederlandse bedrijf Nedap zorgt er dan voor dat je middels de PowerRouter, meer energie verbruikt wanneer deze het goedkoopst is en minder wanneer energie duur is, volledig automatisch.

 

Lumen 9 Warmtepomp ArnhemHoe kan je nu al besparen dan? 
 

Lucht/water Warmtepomp.

Het gas kan eruit wanneer je de overstap maakt naar een Warmtepomp, als je niet weet hoe een warmtepomp werkt of wat het is ga dan naar de eerste link hier onder. Met een Lucht/water Warmtepomp bespaar je al snel 50% op de uitgaven voor warm-water en verwarming van jouw woning of bedrijf. Wil je nul euro betalen voor energie en heb  je voldoende dak, dan kan je ook je totale verbruik weg werken. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn.


Zonnepanelen.Solar Frontier MijnDuurzaamRendement Arnhem

De kosten voor gebruik van elektriciteit kunnen drastisch omlaag, wanneer je jouw dak gebruikt om energie mee op te wekken. Tegenwoordig hoeft dit echt geen dak meer alleen op het zuiden te zijn. Met de huidige generatie Zonnepanelen van Solar Frontier is zelfs plaatsing op het noorden met een hoog rendement mogelijk. Het is ook mogelijk om voor een vrije opstelling te kiezen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je geen goed of onvoldoende dak heb, maar wel een grote tuin. Meer over zonnepanelen en nul euro voor energie betalen lees hier


Hoe werkt een warmtepompWat kost een warmtepompIk wil van het Gas af.

 

 

 Contact formulier

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »