Geen gasaansluiting op het (vaste)Gasnet?

Fujitsu Warmtepomp Overgeleverd aan duur (Buta/Propaan)Gas?Woon je in een buitengebied en heb je geen gasaansluiting op het vaste gasnet? Dan is het zeker elke keer weer schrikken wanneer de Gastank is bijgevuld. Butaan,- of propaangas is een heel stuk duurder dan aardgas. Maar wat moet je, als je geen gasaansluiting heb? De kosten van het aanleggen van een gasaansluiting zijn vaak niet te betalen of het is gewoonweg onmogelijk.


MijnDuurzaamRendement heeft hier een zeer betaalbare oplossing voor.


De Warmtepomp.

De warmtepomp gebruik elektriciteit i.p.v. gas om Cv water en warmwater op te warmen. De Warmtepomp doet dit op een heel efficiënte manier. Feitelijk gebruikt de warmtepomp 1 deel energie en haalt 3 delen energie gratis uit de omgevingslucht. Het Rendement van een warmtepomp wordt uitgedrukt in COP meestal gemeten bij een buiten temperatuur van 7 graden buiten temperatuur en 35 graden afgifte temperatuur. Op dit moment hebben we 2 Merken Warmtepompen in ons assortiment, Fujitsu en ES. ES is voor Nederland een nieuwe Warmtepomp en wordt geproduceerd in Zweden. In Zweden zijn de klimaat omstandigheden een stuk extremer (kouder) dan we hier ooit gaan mee maken. Vandaar dat de Es Warmtepomp tot mooie rendement komt in Nederland. Fujitsu wordt al jaren gezien als de expert op het gebied van climaatbeheersing. Dus heb je geen gasaansluiting dan is een Warmtepomp een zeer goed alternatief.

 

 


Zonnepanelen
Zonnepanelen

Het voordeel van een buitengebied is meestal, dat hier voldoende ruimte is om zonnepanelen te plaatsen. Zowel op het dak, als bijvoorbeeld vrijstaand. Door het plaatsen van zonnepanelen is het verbruik tot nul weg te werken. Mocht je geen zonnepanelen willen cq kunnen plaatsen, dan is elektriciteit in Nederland veel goedkoper dan Aardgas en extreem goedkoper dan Butaan,- of Propaangas.


 

 

Heb je geen gasaansluiting en wil je graag meer weten over de Warmtepomp dan kom ik graag bij je langs en vertel ik je alles over de (on)mogelijkheden van de Warmtepomp.

Geen gasaansluiting, met een Warmtepomp is dat prima en zeer voordelig op te lossen.

Hoe werkt een warmtepompWat kost een warmtepompIk wil Nul op de Meter


Contact formulier
Geen gasaansluiting op het (vaste)Gasnet?
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »