Snel geld verdienen

Meer verdienen door minder uit te geven

In Nederland is het vaak niet echt interessant om meer te gaan verdienen. Vaak krijg je dan minder of geen toeslagen of kom je in een hogere belasting schijf. Wanneer geld op de bank heb, dan komt boven een bepaald bedrag er ook nog eens vermogens belasting bij.

 

Hoe kan je dan toch meer verdienen zonder ook meer te gaan betalen?

Heel simpel in Nederland heffen we geen belasting over wat je niet uitgeeft. Dat is mooi, want juist hier hangt heelveel laaghangend fruit. Besparen op je vastelasten zorgt dus voor meer inkomen nu en later.

 

Verloren

Elke dag verliezen we met zijn alle veel geld, door slechte of verouderde apparatuur. Door sluipstroom, maar vooral door onwetendheid over hoeveel je eigenlijk uitgeeft aan bijvoorbeeld energie. Stap 1 om meer te gaan verdienen is dus, bewustwording over hoeveel je uitgeeft en waaraan.

 

Sluipstroom

Sluipstroom is een hele verraderlijke, sommige apparaten gebruiken 24 uur per dag 365 dagen per jaar een kleinbeetje energie. Per dag lijkt dit niet veel, maar op jaarbasis kan dit in de honderden euro's lopen. Dit kan je heel eenvoudig voorkomen door bijvoorbeeld tussen schakelaars te plaatsen en apparaten gewoon volledig uit te zetten na gebruik.

 

Oud Wit goed

Leuk hoor die oude koelkast van oma, voor in de schuur of die extra diepvriezer, half gevuld. Deze oude apparaten gebruiken veel energie, zeker als ze in een onverwarmde garage staan. Ik weet zeker dat een keer extra naar de winkel gaan veel goedkoper is en beter voor het milieu. En dat bier kan ook in een emmer koud water hoor!!

 

Veiligheid is belangrijk

Voor de veiligheid plaatsen veel mensen rondom de woning allerlei buitenlampen. Natuurlijk prima, maar zorg er dan wel voor, dat dit Minimaal LED lampen zijn en voorzien van Bewegingsmelders (PIR) en schemerschakelaars. Dan branden de lampen alleen wanneer er iemand in de buurt komt. Ook binnen is het advies een lampje aan te laten. Middels Domotica kan je dit zelfs volledig automatisch bijvoorbeeld wanneer het gaat schemeren, of wanneer de zon ondergaat. Voordeel ten opzichte van een tijdschakelaar is dat de tijd van schakelen altijd anders is.

 

Het gas eruit

Het gas eruit spaart niet alleen ons milieu en daarmee het klimaat voor onze kinderen, maar is ook nog eens goed voor je portemonnee nu en later. Veel mensen hebben een pensioengat en proberen dit door nog meer te storten te dichten. Met de huidige rente stand is dit bijna een zinloze actie. Investeren in bijvoorbeeld een Warmtepomp, om zo je maandlasten te verlagen. Levert vaak een rendement op van 5-9% per jaar. Sneller geld verdienen is zeker op dit moment niet mogelijk. Dit Rendement is niet belast, aangezien je niets ontvangt, maar minder uit geeft. Door de lagere maanlasten is het gat in je pensioen ineens geen probleem meer, hoe mooi is dat. De Overheid helpt ook nog eens mee door flinke subsidies te verstrekken op Warmtepompen en een BTW verlaging op zonnepanelen. Vandaag investeren betekend morgen meer verdienen, 100% zeker.

Meer weten

Meld je aan voor het boekje Energie besparen dat kan jij toch ook

Of vul een contactformulier in of maak een (terug)Bel afspraak

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »