Welkom bij MijnDuurzaamRendement

Welkom bij MijnDuurzaamRendement 

Neee,…geen geitenwollen sokken. Maar informatie, producten en diensten, die jou verder helpen naar duurzaam. Oplossingen die jou verder helpen met respect en aandacht voor de realiteit.

Geloof

Wij geloven dat het anders moet. Van steeds maar weer meer gebruik maken van fossiele brandstoffen met alle gevolgen van dien voor onze Aarde, naar gebruiken wat er al is. Gewoon in onze tuin in de lucht of op het dak. Gratis energie die nooit opgaat. 
 

Missie  & Visie

MijnDuurzaamRendement heeft als missie voor 2030 iedereen in Nederland energie neutraal te maken. Dat wil zeggen, dat jij net zoveel energie produceert als je consumeert. Van Consumeren naar Pro-sumeren. Energie tijdelijk opslaan op het net om later weer te kunnen gebruiken. Minimaal tot 2020 is er in Nederland een salderingsregeling wat wil zeggen dat wat je gebruikt en levert met elkaar mag worden verrekend.
 

Rendement

De voortschrijdende techniek heeft ons geholpen om zonder inleveren van plezier en comfort, onze Aarde minder te belasten. Diezelfde techniek heeft er ook voor gezorgd dat dit zeer betaalbaar is geworden. Wij durven te beweren dat het op dit moment verstandiger is te investeren in een Warmtepomp gecombineerd met Zonnepanelen dan te sparen op een spaarrekening. Het rendement is vele malen hoger dan wat jouw spaargeld nu opbrengt en dat jaar in jaar uit. Dit lijkt mij in deze tijd meer dan welkom.
 

25 Jaar

Op deze site vindt je uitgebreide informatie over warmtepompen en zonnepanelen en meer,.. Een investering die je doet voor 25 jaar moet wel overwogen zijn, daarom proberen we jou via deze site zogoed mogelijk te informeren. Ondanks dat we ons uiterste best doen om je zo goed mogelijk te informeren, kunnen we het ons voorstellen dat er toch nog veel vragen over zijn. Vragen zijn bij ons dan ook meer dan Welkom.

Oplossingen 

Wij komen dan ook graag bij jou langs om de situatie goed in te schatten. Hierbij kijken we niet alleen naar wat er moet worden uitgegeven, maar juist naar wat jij kan besparen. De oplossingen zijn vaak veel simpeler dan je denkt.
 

Waardestijging 

Wat denk je dat er gebeurt met de waarde van je huis, wanneer je een energieneutraal label kan overleggen?
 

Afspraak

Dus wat heb je te verliezen? Mail voor een afspraak en wij komen graag geheel vrijblijvend bij je langs. 

Wij hanteren de volgende werkwijze:

 

HET 10-STAPPENPLAN

  1. Jij wil van je hoge energie rekening af en neemt contact op met ons.
  2. Jouw energieadviseur komt langs voor een adviesgesprek en bespreekt de mogelijkheden rond duurzame energie.
  3. Na het adviesgesprek wordt een oriënterende offerte uitgebracht hiervoor wordt tijdens het eerste gesprek gelijk een nieuwe afspraak gemaakt.
  4. Om de volgende stappen mogelijk te maken ondertekent je de nog niet bindende offerte
  5. Wanneer je de gelden niet beschikbaar heb, kun je een beroep doen op een financiering bij ons bekende ‘groene’ maatschappijen/ jouw gemeente (duurzaamheidslening)/ de overheid (ik investeer slim)
  6. Na goedkeuring van de financiering of wanneer je de investering gewoon heb liggen komt onze installateur bij je op bezoek om het project nogmaals in detail met je door te lopen; het werk op te nemen en de installatiedatum af te spreken. Eventuele kleine aanpassingen op de offerte worden nu ook besproken en door jou nogmaals ondertekend
  7. De installateur tekent tevens de offerte voor zowel de installatiedatum als voor de afgesproken prijs. Daarmee leggen we de overeenkomst vast
  8. Na ontvangst van de factuur van de goederen betaal je ABenergy voor het product dat daarna op jouw adres wordt afgeleverd
  9. De installateur installeert alles volgens afspraak
  10. Jij betaalt na volledige oplevering en goedkeuring door de energieadviseur van het installatiewerk het resterend bedrag aan de installateur.

 

De adviseur van MijnDuurzaamRendement.nl is voor aanvang van de werkzaamheden aanwezig om eventuele onduidelijkheden en of vragen direct op te lossen. Ook draagt de adviseur zorg voor de eindcontrole en helpt hij bij de uitleg van het systeem (software)
 
 

Graag tot ziens,

Fons Wolffenbuttel
☎ 026-2340004

Arnhem

Welkom bij MijnDuurzaamRendement.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »