Verzenden & retourneren


Waarom levert MijnduurzaamRendement niet altijd zonder verzendkosten?

Alles bij MijnDuurzaamRendement.nl is er op gebaseerd dat we zo min mogelijk negatieve impact hebben op onze omgeving. Gratis verzenden kan natuurlijk ook niet, de post/pakket bezorger werkt immers niet gratis. De kosten moeten links,- of rechtsom toch door iemand worden betaald. Duurzaam is ook bestellingen combineren. Bij MijnDuurzaamRendement worden bestellingen boven de 85 Euro altijd gratis verzonden. Voor bestellingen kleiner dan 85 euro rekenen wij 7,75 (nl) en 8,85 (be) als bijdrage in de verzend en handelingskosten.

Waarom kunnen kleine zaken niet per brievenbus pakket verzonden?

MijnDuurzaamRendement heeft geen eigen magazijn, dat vinden we niet duurzaam en is kosten technisch ook niet interessant. Het gevolg is dat we geen invloed kunnen uitoefenen op de manier waarop iets wordt verzonden. De groothandels waar wij mee samen werken gebruiken geen brievenbus post.

Wij raden je dan ook aan om een bestellingen te combineren. Dit is ook beter voor het Milieu.


Wij wijzen je er op dat wij ons houden aan alle van rechtswegen bepaalde bepalingen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via rma@mijnduurzaamrendement.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Retouren (rma)

Oeps, Verkeerd besteld of spijt aankoop?

Bij ons mag je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, op eigen kosten retourneren. 

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als ze vooraf via rma@mijnduurzaamrendement.nl zijn doorgegeven. Je krijgt dan een retournummer welke duidelijk zichtbaar op de om-doos moet worden geplakt. Retouren moeten nieuw en ongeopend zijn. Na ontvangst van de retourzending storten wij het aankoopbedrag binnen 48 uur terug op je bankrekening. (mits bekend)

Let op: ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Een retourzending moet altijd voldoende gefrankeerd zijn. Wij adviseren je bij een retourzending gebruik te maken van een track & trace verzending van PostNL. Hierdoor ontstaan er geen geschillen tussen verzender en ontvanger en kan het pakket altijd getraceerd worden.

MijnDuurzaamRendement.nl behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt. Of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer je zelf hebt geprobeerd het gebrek te herstellen.

Ruilen

Binnen 14 dagen  is het mogelijk om jouw aankoop te ruilen tegen een ander artikel. Geef vooraf via rma door welk artikel je wilt ruilen. Wij zorgen er dan voor dat deze zonder verzendkosten wordt toe gestuurd.

Alle andere niet omschreven zaken, gaan altijd eerst ter beoordeling van de Rma afdeling.

We vinden altijd een oplossing.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »