Het Laatste nieuws

 

Hieronder vindt je de Nieuwsbrieven welke wij hebben verstuurd, wil jij altijd als eerste deze informatie ontvangen meld je dan even aan voor de Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief 19-03-2017

Nieuwsbrief 01-01-2017

Nieuwsbrief 13-11-2016

Nieuwsbrief 09-09-2016

Nieuwsbrief 07-08-2016

Nieuwsbrief 31-07-2016

Nieuwsbrief 13-06-2016


Rest van het nieuws.

14-06-2017

Aanpassing van de Subsidies op Warmtepompen per 1 juli 2017

Per 1 juli 2017 gaat er weer wat veranderen. De subsidie op Warmtepompen wordt aangepast en feitelijk iets verslechtert, voor de Warmtepompen met een relatief licht vermogen.

Goedgekeurde Warmtepompen

Op een goedgekeurde Warmtepomp met een minimum vermogen van 1 Kw, ontvang je nu €1.100,00. Voor elke Kw meer, ontvang je nog eens €100,00.

Maar is ook goednieuws

Dit is goednieuws voor Warmtepomp-boilers, de subsidie gaat in de meeste gevallen met €100,00 omhoog.

Wil je de complete tekst nog eens na lezen kijk dan hier

De Apparatenlijst vindt je hier. Hier staan ook de nieuwe subsidie bedragen per 1 juli 2017. Helaas staan nog niet alle Warmtepompen vermeld.(14-06-2017)


 

01-02-2017 

Solar Frontier stopt met verkoop van dunne filmzonnepanelen in Europa

Solar Frontier heeft besloten om te stoppen met de verkoop van dunne filmzonnepanelen in Europa. Daarmee is het na TSMC de volgende die - in het geval van Solar Frontier weliswaar deels - de stekker eruit trekt.
Solar Frontier heeft volgens zonnepanelengroothandel Natec besloten niet mee te gaan met de dalende prijstrend van zonnepanelen en stopt daarom definitief de Europese verkoop. De Japanse fabrikant zal zich gaan richten op nieuwe producten waarbij het bedrijf een grotere waarde kan toevoegen. Solar Frontier wil zich volgens Natec nog niet uitlaten wat voor producten dit zullen zijn.
De organisatie van Solar Frontier in München blijft grotendeels in stand en bereikbaar voor aftersales en servicevragen. Het Taiwanese TSMC, eveneens fabrikant van CIGS-zonnepanelen, kondigde in augustus 2015 al aan te stoppen met de productie van dunne filmzonnepanelen. Het was het bedrijf niet gelukt de activiteiten winstgevend te krijgen.

Uiteraard zijn we hier niet erg blij mee, Solar Frontier is verreweg de beste oplossing voor alle omstandigheden. We gaan nu opzoek naar second best. Het goede nieuws is dat we inmiddels hebben vernomen dat Solar Frontier over 2 jaar met nieuwe producten terug komt.


 

 

Subsidie op Warmtepompen!

Arnhem 04-01-2016:

Onze regering heeft het nu zeer aantrekkelijk gemaakt om te investeren in duurzame energie. 
Vanaf 4 januari 2016 is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor jouw investering in duurzame energie.

Lees snel verder

 

Milieubewust schenken met fiscale bonus.

 

Arnhem 29-11-2015: 

Wist je dat Zonnepanelen aan je kinderen geschonken kunnen worden, vrijgesteld van belasting en met fiscale bonus? Het einde van het jaar komt er weer aan en indien je in de positie bent om jouw kinderen een schenking te doen, dan kunnen Zonnepanelen en/of een Warmtepomp een leuke en aantrekkelijke optie zijn.

Hier tref je meer informatie over schenken van Zonnepanelen met BTW bonus aan. 

(op de Warmtepomp kan geen BTW worden terug gevraagd, uiteraard kan de belastingvrije schenking wel worden ingezet)

 

Vragen, of een afspraak? Mail  of Bel 026-2340004 
Doel 16% duurzame energie in 2023 binnen bereik

De doelstelling van het kabinet om in 2023 16% duurzame energie op te wekken wordt naar verwachting gehaald. Dat laat minister Henk Kamp van Economische Zaken weten naar aanleiding van de publicatie van de Nationale Energieverkenning (NEV) 2015.


 

Minister Kamp: “In heel Nederland wordt hard gewerkt aan een duurzamere energievoorziening. Met dank aan alle 47 partijen die het Energieakkoord steunen en uitvoeren hebben we inmiddels definitief de weg ingeslagen naar meer hernieuwbare energie. De doelstelling 16% duurzame energie in 2023 is binnen bereik.”

Ook het doel van 14% duurzame energie in 2020 is binnen bereik. Daarvoor wordt de komende tijd ingezet op maatregelen die nog niet in deze energieverkenning zijn meegerekend. De NEV wordt in opdracht van het ministerie van Economische Zaken opgesteld door PBL, ECN en CBS.
 

Intensivering

Om de omslag naar een duurzame energievoorziening te versnellen, kondigt Kamp een intensivering van de inzet aan. In 2016 komt er 8 miljard euro subsidie beschikbaar voor de opwek van hernieuwbare energie via de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)-regeling. Dit was afgelopen jaar nog 3,5 miljard euro. Tevens wordt de komende maanden met de provincies intensiever gewerkt aan het tijdig realiseren van windparken op land.

Lumen 9 WarmtepompBurgers en ondernemers die zelf duurzame energie willen opwekken hebben vanaf volgend jaar de mogelijkheid subsidie aan te vragen voor bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Hiervoor wordt 70 miljoen euro beschikbaar gesteld.

De regeling voor het gezamenlijk lokaal opwekken van duurzame energie wordt in 2016 bovendien verruimd. Deze regeling stelt burgers in staat op lokaal niveau een energiecoöperatie op te richten waarmee ze met gunstige belastingvoorwaarden hun eigen hernieuwbare energie kunnen opwekken. De korting op de energiebelasting die voor deze regeling geldt, stijgt van 7,5 cent per kWh naar 9 cent per kWh in 2016.

De werkgelegenheid in de hernieuwbare energiesector neemt de komende jaren toe met 15.000 banen per jaar, naar totaal 80.000 banen in 2020.

Het kabinet ligt op koers om jaarlijks een energiebesparing van 1,5% te behalen. Daarmee voldoet Nederland aan Europese afspraken om oplopend tot 2020, 480 Petajoule aan energiebesparing te realiseren. Nederland komt cumulatief uit op 540 Petajoule. 1 Petajoule staat gelijk aan het gemiddeld energieverbruik van 16.000 huishoudens.

In het energieakkoord is ook afgesproken om 100 PJ energiebesparing in 2020 te halen, als effect van nieuwe maatregelen volgend uit dat energieakkoord. Met de partijen van het energieakkoord wordt dit najaar overlegd over die doelstelling en het bereiken daarvan.

Bron: Rijksoverheid

16-09-2015

Goed nieuws voor iedereen die gezamenlijk energie wil opwekken!!

Goedkoper duurzame energie opwekken

Consumenten kunnen tot bijna €200 per jaar besparen op hun energierekening wanneer zij gezamenlijk investeren in lokale energieopwekking via bijvoorbeeld zonnepanelen. De regeling voor het lokaal opwekken van energie, wordt in 2016 voor dit doel verruimd en stelt bedrijven en consumenten in staat op lokaal niveau een speciale energiecoöperatie op te richten. De korting op de energiebelasting die voor deze regeling geldt, stijgt van 7,5 cent per kWh naar 9 cent per kWh in 2016.

Heb jij ideeën om gezamenlijk energie te gaan produceren, dan willen wij jou graag daarbij helpen. 26-08-2015

Nieuw bij MijnDuurzaamRendement.

De feestdagen zijn voor veel mensen de belangrijkste dagen van het jaar. Ieder jaar zien we meer verlichting verschijnen in en rondom het huis. Om er nu voor te zorgen dat al deze gezelligheid ook nog een beetje duurzaam is, hebben we ons assortiment uitgebreid met lichtslangen. Deze lichtslangen zijn te verkrijgen in de lengte 10,20,30,40,50 meter. De lichtslang is IP44, dat wil zeggen dat hij spatwaterdicht is en dus niet onderwater gebruikt mag worden.

LED Lichtslang 

 

Plugwise

MijnDuurzaamRendement heeft weer een gaaf product mogen toevoegen aan haar assortiment.

Met Plugwise  kan jij geheel onafhankelijk van wie dan ook, jouw eigen verbruik monitoren en dus sturen. 
Nooit meer verrassingen en de mogelijkheid om gericht actie te kunnen ondernemen. 
Op dit moment zijn we druk bezig om alle producten online te zetten.

Ook Plugwise is een geheel Nederlands bedrijf, met een internationaal bereik.

Wil je energie besparen in huis? Met Plugwise hou je de hand op de knip. 
Met de systemen van Plugwise kun je namelijk onmiddellijk zien hoeveel energie je in huis verbruikt via jouw 
Smartphone, Tablet of Computer. Zonder dat je het in de gaten heb, tikt  ongemerkte het energieverbruik flink aan. 
Al jouw apparatuur met een stand-by-functie (tv’s, computers, e.d.) die kleine hoeveelheden energie verbruiken, 
zelfs als je denkt dat ze ‘uit’ staan. Of de verlichting die vaak onnodig blijft branden.

Met Plugwise kun je tot wel 30% energie besparen in huis. Plugwise geeft jou direct en nauwkeurig inzicht in het energieverbruik per apparaat. 
Bovendien kun je apparaten schakelen op basis van tijdschema's, waarmee je tevens het sluipverbruik elimineert.

Plugwise is bekent van de slimme Thermostaat Anna! 

Meer informatie vindt je hier 
06-8-2015

We zitten niet stil bij Mijnduurzaamrendement. Deze week hebben we overeenstemming bereikt met weer 2 duurzame partners.
 

Ecaros:

MijnDuurzaamrendement heeft haar assortiment uitgebreid met Infrarood panelen.

We hebben gekozen voor de meest duurzame en energie vriendelijk systemen van Ecaros.
Ecaros is een Duits bedrijf. De ontwikkeling en productie wordt in Duitsland gedaan. 
 

Infrarood is de oplossing voor gas-loos wonen, voor diegene die onvoldoende ruimte hebben voor een Lucht/Water Warmtepomp. Bijvoorbeeld appartementen, flats etc. Maar ook voor het plaatselijk bij-verwarmen van bijvoorbeeld een kantoor aan huis of studeerkamer. 


Meer informatie vindt je hier Zaterdag 25-07-2015

Nieuw bij MijnDuurzaamRendement,

LED verlichting voor de zakelijke omgeving. 
LED panelen voor scholen en kantoren.
LED Bay voor Magazijnen en de agrarische sector. 

LED spots voor het aanlichten en beveiliging. 
Kortom LED nu ook voor de zakelijke omgeving.

Meer informatie vindt je hier.


Maandag 6 juli 2015

Nieuwe partner, Techcomlight® bekend van de Solatube® daglichtsystemen.

 

Niets is zo fijn als natuurlijk levend daglicht in huis, kantoor of magazijn. 
Geen schakelaars maar natuurlijk licht. Alles ziet er veel fleuriger uit.
Op plaatsen waar je normaal overdag altijd de lamp aan heb,
is dat met Solatube niet meer nodig.
Zelfs de combinatie van geschakeld en gedimd LEDlicht is mogelijk.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »