Missie & Visie

Waarvoor staat MijnDuurzaamRendement.nl?

 

Wij geloven dat het anders kan en moet. Alles wat we doen of niet doen, staat in het teken van duurzaamheid. Verantwoord omgaan met onze Aarde en de mensen die hier leven en werken. We geloven dat medewerkers en consumenten, meer zijn dan een post op de verlies & winst rekening. We investeren in duurzame relaties en opleidingen.


Het is onze ambitie om voor het jaar 2030 iedereen in Nederland energie neutraal te maken. Dat wil zeggen dat ons energie verbruik geen invloed meer heeft op ons milieu.


Visie

MijnDuurzaamRendement gaat voor een eerlijke en duurzame wereld. Waarbij de mens samenwerkt met zijn omgeving, samenleeft met zijn omgeving. Geven in plaats van alleen nemen. Pro-sumeren in plaats van consumeren.

 

Droom

Het is onze droom dat toekomstige generaties ons herinneren als de generatie die zag dat het anders moest. De generatie die niet aan de vooravond stond van totale vernietiging maar, van anders denken en met de uitzicht op een toekomst en leefbare wereld voor iedereen.

Voorbeeld functie

Wij hebben gekozen voor het plaatsen van deze webshop. Voor een bedrijf wat zijn steentje bijdraagt, aan het terug dringen van de Co2 uitstoot. Net Ground plaatst voor elke hosting klant (dus ook voor MijnDuurzaamRendement) een boom in de Filipijnen. Net Ground gebruikt 100% duurzaamopgewekte stroom voor al haar Servers.

 

Wij geloven in eerlijk zaken doen

Werkgevers, werknemers, aandeelhouders, banken en klanten, werken samen aan een leefbare eerlijke en duurzame wereld.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »