Disclaimer

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan MijnDuurzaamRendement niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. MijnDuurzaamRendement aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site.

Verwijzingen en hyperlinks/Banners

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. MijnDuurzaamRendement geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.

Copyright

Het is niet toegestaan de inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, teksten en combinaties daarvan. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van MijnDuurzaamRendement te gebruiken of enig onderdeel hiervan te kopiëren. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »