Over ons en duurzaam wonen

Duurzaam wonen en Ons klimaat

MijnDuurzaamRendement is ontstaan uit ontevredenheid over het tempo waarin de wereld en met name Nederland reageert op het veranderen van ons klimaat. In het energie akkoord wat Nederland heeft ondertekent, staat dat Nederland al in 2020 van 14% duurzaam opgewekte energie moet zitten.( anno 2015 op 4%) Onze buren, Duitsland zaten in 2013 al op 23,4%. Wat onze Oosterburen kunnen, dat kunnen wij in Nederland natuurlijk ook. MijnDuurzaamRendement wil jou helpen naar duurzaam wonen.


Geen discussie

Het is allang geen discussie meer of het klimaat verandert maar,……! wanneer. Deze verandering zijn onomkeerbaar. De mensheid stevent keihard af op totale zelfvernietiging. Het is 5 voor 12, maar zeker nog niet te laat. MijnDuurzaamRendement wil samen met jou dit tij keren, maar dan moeten we wel nu iets doen. Duurzaam wonen begint vandaag.


Missie

MijnDuurzaamRendement heeft als missie om alle huishoudens van Nederland voor 2030 energie neutraal te maken.Natuurlijk kunnen wij dat niet alleen, wij hebben ons aangesloten bij een collectief van duurzame energieadviseurs met als doelstelling om heel Nederland en België naar duurzaam wonen te krijgen.


Samen

Deze site is een eerste aanzet tot actie van ons collectief van energie adviseurs. Doel is het creëren van bewustwording kijk hier de Ted Talk van Alex Laskey besparen en duurzaam wonen, hoeft helemaal geen geld te kosten. MijnDuurzaamRendement wil samen met jou de strijd aan. Vragen, Advies, Meer informatie, Ideeën, Samenwerking, Partnerschap, wij staan overal voor open. mail.

Jeremy Rifkin legt in een aflevering van éénvandaag, haarfijn uit waar we naar toe gaan als we niets doen. Niets doen is geen optie.


Duurzaam wonen? Het is nu tijd voor actie!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »