LED Panelen (TL bak vervanger) 5 jaar Garantie!

Wantix LED panelenTL bak vervangen

Met Led panelen is er op scholen, kantoren, winkels en ander gebouwen waar overdag veel TL verlichting aan is, veel te besparen.


Hoge kwaliteit

Wantix maakt LED panelen van een hoge kwaliteit. Dit blijkt uit de lange levensduur en de hoge lichtopbrengst. Een Led paneel levert per 1 Watt 100 Lumen. Dit betekend dat 72 Watt LED paneel 7200 Lumen aan licht produceert.


Drie licht kleuren

Onze LED panelen zijn verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk Warm/wit is 3000 Kelvin, Daglicht is 4000 Kelvin, Koud/wit is 5500-6000 Kelvin (geschikt voor behandelruimten)


Systeem Plafond

Heb je een systeem plafond? Dan is het zeer eenvoudig om zelf de oude TL bakken te vervangen voor Led panelen. Meestal zijn de oude TL bakken middels een stekker aangesloten. Gewoon de stekker eruit en de bak iets opbeuren en dan iets schuin houden, dan past hij door de opening. Hierna het LED paneel in omgekeerde volgorde weer plaatsen. De stekker er in en klaar.


Geen systeem plafond?

Geen probleem, het is mogelijk om een ophangsetje bij te bestellen. Met dit ophangsetje hang je de LED panelen in een mum van tijd op. Wil je de LED panelen strak tegen het plafond, dat kan. Hiervoor hebben we 3 verschillende maten inbouwframes.


Anti knipper optie

De Wantix Led Panelen zijn al van een hoge kwaliteit, toch denken we dat het nog beter kan. Sommige mensen zeggen toch een knippering waar te kunnen nemen bij LED panelen. Dit heeft te maken met harmonische vervuiling van het net, vaak veroorzaakt door LED of liever gezegd de omvormers (driver) die nodig zijn voor LED. Met de Optie anti knipper ben je er zeker van dat de LED panelen niet knipperen.


Nu ook dimbare Ledpanelen

Was LED vroeg koud en kil, nu kan je net als Halogeen LED ook gewoon dimmen. Ook LED panelen kan je dimmen.


Besparen met Led panelen

Niet alleen wordt je energie verbruik met LED panelen een stuk lager. Wat dacht je van de vervangingskosten in tijd en geld van TL lampen en starters. Naast de directe besparing, bespaar je in de zomer ook op de verbruikskosten van de Airco, omdat LED panelen ook veel minder warmte produceren.


Meer weten over LED panelen? Mail of ☎ 026-2340004

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »