De jeugd heeft de toekomst

Klimaat verandering

 

Het milieu en het klimaat is juist iets waarvan je zou verwachten dat de jongeren hier veel mee bezig zouden zijn. Helaas blijkt uit onderzoek dat veel jongeren (70%) in de leeftijd van 18 tot 25jaar, nauwelijks bezig is met milieu en klimaat. Dat is natuurlijk heel jammer. Het zijn juist die jongeren die de klimaatverandering aan de lijve gaan voelen. Veel jongeren berusten in de verandering en denken dat het blijft bij wat extremer weer. De overheid moet in de ogen van de jongeren vooral veel doen, om Nederland weer veilig te maken en bedrijven die te veel vervuilen aan te pakken.

 

Meer doen

 

Uit alles blijkt dat we veel meer moeten doen dan in het klimaat akkoord van 2015 is afgesproken. Veel landen waaronder Nederland hebben nu al moeite met het halen van deze Klimaatafspraken. We zouden dus juist veel meer moeten doen. Dat kan alleen maar wanneer er een beweging opgang komt vanuit grote groepen in onze samenleving.

 

De jeugd heeft de toekomst

 

Bovenstaand heeft ons tot het besluit gebracht om meer artikelen aan te bieden om juist de jeugd mee te krijgen om meer te doen voor onze Aarde. We richten ons bewust tot scholieren van de lagere school in de hoop dat ze gestimuleerd worden om een groenere opleiding te kiezen en hun omgeving inspireren om meer voor het klimaat te doen.

4M 

Het bedrijf 4M probeert leren onder de jeugd weer leuk te maken. Middels heel diverse bouw,- experimentteer,- en leerdozen. Deze dozen bevatten eenvoudige proefjes, tot bouwpakketen om een Solar Robot etc. te bouwen.

Klimaat verandering

Klimaatverandering,.. Begint bij bewustwording dat het anders moet en kan. De techniek/Ict is een belangrijke veroorzaker van het klimaat probleem, maar lijkt ook de oplossing van dit probleem.

 

Laat ook jouw kinderen ervaren hoe leuk leren kan zijn. De bouwpakketten en experimenteer dozen zijn voor 8 jaar en ouder, met een beetje begeleiding.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »