Pagina 1 van 1

Jaga Lage temperatuur radiatoren

Jaga Low H2O

Jaga het verschilOns Comfort, gaat vaak ten koste van de natuur. Tijdens onze zoektocht naar bedrijven die anders durven te denken, hebben we Jaga gevonden.


Jaga

Jaga doorbreekt het traditionele denken. Jaga durft te investeren in de ontwikkeling van innovatieve producten die minder energie verbruiken, maar niet inboeten op comfort. Jaga is continu opzoek naar nieuwe technologieën, die onze ecologische voetafdruk tot het minimum beperken. Door de Jaga Low H2O techniek kan je met een kleinere afmeting dezelfde hoeveelheid warmte produceren.


Voordelig

Wil je op de voordeligste manier je woning te verwarmen? Dan is de Jaga Low H2O radiator volgens de KIWA de zuinigste manier. Wanneer je de CV ketel inruild voor een Warmtepomp en je heb geen mogelijk tot het installeren van vloerverwarming, dan adviseren wij de mooie Jaga LOW H2O radiatoren.


Lagere watertemperatuur

Dit zijn speciale radiatoren die ongeveer dezelfde afmetingen hebben als jouw huidige radiatoren. Doordat deze aan de binnenkant een speciale warmtewisselaar hebben met een enorm afgifteoppervlakte (denk aan de radiator bij een auto) gecombineerd met geruisloze ventilatoren ontstaat een zeer effectieve opstijgende warme luchtstroom waardoor je met een veel lagere cv watertemperatuur jouw huis op temperatuur brengt.


Kenmerken zijn:

Convector Jaga

  • Effectief vanaf 28° watertemperatuur
  • Lagere cv temperatuur mogelijk
  • Tot 300% meer warmte leverend
  • Kleinere afmetingen bij dezelfde aanvoer temperatuur (zie plaatje hier boven)
  • Door minder water snellere opwarming
  • Minder onnodig na-verwarmen, geen warmte piek
  • Ook koelen is incombinatie met een Warmtepomp is mogelijk
  • Energiebesparing van reeds 25 tot 30% bij enkel traditioneel gebruik (cv ketel).
  • Ideaal in combinatie met Warmtepomp

 


Hoeveel Capaciteit je nog heb per m3 woning inhoud, vindt je hieronder. De gewenste temperatuur is natuurlijk weer heel persoonlijk. Zeker met lage temperatuur kan de thermostaat best wel een graadje of 1-3 lager, dan met hoge themperatuur. Dit levert ook weer een bijdrage aan de besparing.

Ruimte

Gewenste temperatuur

Nodig vermogen per m3

Hal

18 ℃  

70 W

Keuken 

20 ℃

77 W

Toilet 

18 ℃

70 W

Woonkamer 

22 ℃

85 W

Badkamer 

24 ℃

93 W


Lees ook onze Blog van 19-09-2015 over LTV en Jaga
 
Jaga
 

*LCA of Life Cycle Assessment is een systeem om producten te verbeteren als het gaat om hun milieuschade-profiel. Overheden streven ernaar om LCA-systemen te standaardiseren en te integreren in de wetgeving. Jaga gebruikt de Ecolizer 2.0 van Ovam, gebaseerd op de Eco-Indicator EI-99 databank. Hoe lager de LCA-score, hoe minder negatieve impact op het milieu. De Jaga Low-H2O radiatoren scoren op het gebied van materiaalgebruik beduidend beter dan andere radiatoren of verwarmingssystemen.


**Gewicht van warmtewisselaar én bekleding, alhoewel de bekleding in tegenstelling tot gewone radiatoren geen invloed heeft op de opwarmtijd en het energieverbruik.

 
 
Meer informatie over Jaga LOW H2O of een afspraak, mail of ☎ 026-2340004 (Ma T/M Zat van 09:00 tot 21:00)

Hoe werkt een WarmtepompWat kost een warmtepompIk wil Nul op de Meter

Contact formulier
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »