Pagina 1 van 1

Ecaros infrarood panelen

Infrarood panelen van Ecaros

Infrarood verwarming van Ecaros uit Duitsland

De stralingswarmte van een infrarood paneel is een natuurlijke en zeer energiezuinige verwarmingsoplossing

Infrarood verwarming is vergelijkbaar met zonnewarmte, iedereen kent de aangename warmte zoals alleen de zon die geeft. Wanneer je bijvoorbeeld in het voorjaar in de Zon staat, dan heb je het ondanks het feit dat de lucht om je heen nog relatief koud is, het toch lekker warm. Je kent vast die mooie plaatjes van mensen die heerlijk van de Zon genieten in de Sneeuw. Nu kan ook jij deze zon in huis halen, met de duurzame en energiezuinige infrarood panelen.


Ecaros Infrarood panelenStreven naar de perfectie, naar een nieuwe verwarmingsstandaard

Bij Ecaros zijn ze niet tevreden met het alledaagse. De ingenieurs van Ecaros staan elke dag voor de uitdaging om zichzelf en hun producten opnieuw uit te vinden. Infrarood verwarming zit hen in het bloed en ziel. Kwaliteit staat boven alles en iedereen. Elk infrarood paneel moet de perfectie evenaren. Bij Ecaros zijn ze niet tevreden met 99%. Ecaros  staat garant voor de volle 100% Elk paneel is het bewijs van de vakmanschap.


Streven naar de Europese norm voor 2020 van 0% co² uitstoot

Infrarood panelen dragen bij aan een groenere planeet en stoot op zichzelf geen CO² uit. In combinatie met groene stroom en/of Zonnepanelen is verwarmen met infrarood panelen van Ecaros, de meest milieu vriendelijke verwarming. Ecaros werkt mee aan het behoud van onze een planeet voor onze kinderen en hun kinderen.


Heel mooi hoor!

Maar zijn er geen nadelen dan? Zeker wel en daar doen we niet geheimzinnig over. Kijk maar een op deze pagina.


Met Ecaros naar duurzaam verwarmen.

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »