Pagina 1 van 1

EM-Bokashi

Overkomen

MijnDuurzaamRendement is meer,… dan alleen maar energie.

Willen we de Aarde leefbaar nalaten aan onze kinderen en klein kinderen, dan moeten we niet alleen ons energie verbruik verlagen en omvormen. Maar moeten we ook onze hele manier van denken en leven, meer in harmonie brengen met de natuur. Niet langer kunnen we ongestraft van alles maar afdanken, of zelfs verbranden. Alle kostbare grondstoffen die we verbranden komen nooit meer terug.


Tijdens mijn zoektocht naar Eco logische verantwoorde producten kwam ik in aanraking met EM Bokashi.

Bokashi is een Japans woord en betekent ‘goed gefermenteerd organisch materiaal’. Dit fermentatieproces wordt reeds door verschillende gemeenten, waterschappen en agrariërs toegepast. Fermenteren is eenvoudig en is met de geringe CO2 uitstoot een duurzame en milieuvriendelijke toepassing!


Tuin en moestuin

EM Bokashi heeft vele producten om de bodem van je tuin en/of moestuin te verbeteren, zonder kunstmest, maar met micro-organismen. Micro-organismen komen van natuur overal om ons heen voor. De moderne levenswijze vernietigt vaak deze organisme waardoor een dood en kwetsbaar systeem ontstaat.


Schoonmaakmiddelen

Niet alleen bodem verbeteraars, maar ook schoonmaak middelen met Micro-organisme. Deze schoonmaak middelen zijn absoluut veilig voor Natuur en milieu.

Wil je meer weten lees dan verder hier 

We zijn bezig deze product groep uit te breiden (edit 01-08-2016)

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »