Pagina 1 van 1

Dynamo Powered | Zaklampen nooit meer zonder licht.

Dynamo zaklampen, opwinden maar.

De dynamo techniek zie je steeds vaker toegepast, natuurlijk niet als vervanging van de “normale” manier van energie voorziening. Nee de dynamo techniek is bij uitstek geschikt als noodoplossing. Je kent het wel de stroom valt uit en nergens kaarsen of lucifers te vinden. Gelukkig heb je nog die zaklamp ergens liggen, maar helaas de batterijen zijn net leeg. Of je SmartPhone is leeg en je powerbank ook, natuurlijk nergens een stopcontact om even bij te tanken. En nu? Ja dat is de vraag.


Dynamo zaklamp

Had je nu maar zo dynamo zaklamp/powerbank. In deze zaklampen zit een accu die vaak gewoon via stopcontact, een zonnepaneel of inderdaad door te zwengelen kan worden op geladen. Een dynamo zaklamp hoort wat ons betreft, in elke noodkit thuis.


Powerbank

Wie kan er in deze tijd nog zonder SmartPhone? Niet altijd, maar vaak is een dynamo zaklamp ook te gebruiken als Powerbank. Dus is je SmartPhone leeg, geen probleem sluit hem aan op de Dynamo zaklamp en laden maar.


Gewoon bijladen.

Tja zelfs de Dynamo zaklamp kan leeg, gelukkig heb je door een minuut zwengelen, weer licht of kan je jouw SmartPhone van nieuwe power voorzien. Opladen kan vaak ook gewoon via stopcontact of een zonnepaneel.


Meer apparaten

Naast zaklampen die je door te zwengelen kan opladen, hebben we binnenkort ook Powerbanks, Radio's en zelfs een dynamo die je Laptop van Stroom kan voorzien.


Tip

Laad je dynamo zaklamp altijd eerst helemaal op voor dat je vertrekt, dan weet je zeker dat je niet gelijk met zwengelen moet beginnen. Regelmatig de accu bij laden door bv 1 minuut te zwengelen zorgt er voor dat de batterijen altijd voldoende energie bevatten. De dynamo zaklampen zijn zeer geschikt voor op vakantie, op de camping of tijdens het hikken.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »