Van vragen wordt je wijzer

Van het gas af, wie wil dat niet?

 

Duurzame energie

Van het gas af, wie wil dat niet, dit is wellicht een mooie eerste vraag voor dit forum? Hoe doe je dat dan? En wat zijn de ervaringen. Wat is duurzame energie? Is duurzame energie duurder dan fossiel? Waar moet ik beginnen? Kan je altijd een warmtepomp plaatsen? Wat is het rendement op de investering? Wat is het verbruik van een Warmtepomp? etc.etc.

Gewoon een vraag 

Natuurlijk kan je hier ook gewoon een vraag over duurzame energie, een Warmtepomp, Zonnepanelen of iets anders stellen, niks moet en alles is mag. (als het maar netjes en respectvol blijft)

Tips of opmerkingen

Tips of opmerkingen over de Website dan wel inhoud, zijn natuurlijk ook meer dan welkom. Wat zou er beter kunnen? Welke informatie mis je nog?

Een nieuwe stap

Na ruim 2 jaar promoten van een duurzamer leven en het beschermen van onze Aarde. Is het tijd voor de volgende stap. Ik hoop met dit duurzame forum een bijdragen te kunnen leveren aan het verder verduurzamen van ons energie verbruik. Natuurlijk duurt het even voor hier actief gebruik van wordt gemaakt, maar een wereldreis begint ook met een eerste stap.

MijnDuurzaamRendement duurzame energie Forum

 Before the Flood. Before the Flood maakt ons pijnlijk duidelijk, waar we staan en wat er mogelijk gaat gebeuren als we niets doen. Over gaan op duurzame energie is 1 van de stappen die we moeten zetten.

edit 13-08-2018

Before the Flood

 

Verder praten over duurzame energie doen we hier. 

[powr-comments id=6da4fcc3_1498315929]

 

 

 

Van vragen wordt je wijzer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »