Pagina 1 van 1

Plugwise

Besparen door minder te gebruiken

 

Energie besparen begint door je bewust te worden van je gebruik. Maar hoe doe je dat? Hoe weet welk je welk apparaat wat gebruikt en wanneer? Plugwise heeft hiervoor de oplossing. Je kan per apparaat monitoren wat het gebruik is.

 

Consument Vriendelijk


Plugwise is een zeer consument vriendelijk product wat volledig modulair is opgebouwd. Je kan heel klein beginnen met een start parket en in de loop van de tijd uitbreiden.

 

Grip krijgen

Grip krijgen op jouw energieverbruik was nog nooit zo gemakkelijk.  

 

Ook schakelen

Maar niet alleen meten ook het schakelen van jouw verlichting en of apparatuur is met Plugwise een fluitje van een cent. Weg met het sluipgebruik.

 

4 Schakel modules

Plugwise heeft 4 schakelmodules de Circles een stekker in stekker oplossing en de Stealth een inbouwmodule. De Stealth M is een inbouwmodule bedoelt voor jouw solar systeem en kan alleen meten en niet schakelen. En helemaal nieuw de Sting speciaal voor het plaatsen op moeilijke plaatsen, wanneer een Circle niet past.


Jij wilt energie besparen in huis?

Met Plugwise hou je de hand op de knip. Met Plugwise kun je namelijk onmiddellijk zien hoeveel energie je in huis verbruikt via jouw Smartphone, Tablet of Computer. Zonder dat je het in de gaten heb, tikt het ongemerkte energieverbruik flink aan. Al jouw apparatuur met een stand-by-functie (tv’s, computers, e.d.) die kleine hoeveelheden energie verbruiken, zelfs als je denkt dat ze ‘uit’ staan. Of de verlichting die vaak onnodig blijft branden.

 

Bespaar tot wel 30%

Met Plugwise kun je tot wel 30% energie besparen in huis. Plugwise geeft je direct en nauwkeurig inzicht in het energieverbruik per apparaat. Bovendien kun je apparaten schakelen op basis van tijdschema's, waarmee je tevens het sluipverbruik elimineert.

 

Het systeem

Plugwise systeem

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »