Hoe kan domotica jou helpen om energie te besparen?

Wat is domotica?

Domotica is het op afstand besturen of automatisch uitvoeren van bepaalde schakelingen. Bijvoorbeeld het licht uit doen, dimmen of van kleur veranderen. De rolluiken omhoog doen. De gordijnen sluiten of openen. De Tv echt uitzetten. Bestrijden van sluipstroom. Heel veel apparaten gebruiken veel stroom wanneer ze alleen stand-by staan. Dat is natuurlijk zonde van de energie en van jouw geld. Met Plugwise en Fibaro is het ook mogelijk om per apparaat het verbruik te meten en het bij te houden. Voor de klikaan-Klikuit Ics1000 is ook een energiemeter verkrijgbaar die het totale verbruik meet.


Merken

Klikaan-klikuit, Plugwise, Fibaro, Philips en QuaLedy zijn de Merken die door MijnDuurzaamRendement zijn geselecteerd voor ons domotica assortiment. Feitelijk hebben we zo voor elk budget wel een passende oplossing. Met elk Merk kan je feitelijk al klein beginnen en later verder uitbreiden. Laat je fantasie de vrijeloop en begin met domotica.


App gestuurd

App gestuurd

Natuurlijk kan domotica niet zonder een App. Op je eigen SmartPhone kan jij zelf jouw apparaten aan of uitzetten, het verbruik volgen of scenes instellen, scenes zijn opdrachten die na elkaar plaatsvinden. Bijvoorbeeld Scene "Tv kijken" De Mediabox aanzetten-Tv aanzetten en eventueel geluidsinstallatie aanzetten. Zo kan je ook de verlichting in 1 keer of in gedeeltes aan of uit zetten. De mogelijkheden van domotica zijn bijna onbeperkt.

Kijk rustig even rond en heb je vragen over domotica, dan weet je me te vinden.

☎ 026-2340004 of Mail

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »