*Incl. btw
Pagina 1 van 1

Eltako

Innovatie als traditie:
Een onderneming met toekomst.

Al ruim 67 jaar staat de naam Eltako voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en creativiteit, voor competentie en kwaliteit bij het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve producten voor gebouwinstallaties en de besturingstechniek. 

In 1949 introduceerde de oprichter van Eltako, Ing. Horst Ziegler, in Stuttgart het eerste Eltako impulsrelais. Met deze zogenaamde afstandsschakelaar werd de basis voor het huidige, door innovatie gedreven, productenpakket geschapen. Deze en vele andere producten maakten Eltako, de naam is afgeleid van de woorden: Elektrischer Tast-Kontakt, al snel tot synoniem voor hoogwaardige afstandsschakelaars zoals impulsrelais en installatierelais. In dit segment heeft Eltako in Europa al jaren lang de nummer 1 positie. Ook op het gebied van impulsdimmers, trappenhuisautomaten, slaapschakelaars, multifunctionele tijdrelais en elektronische kWh meters behoord Eltako tot de Europese marktleiders. Eltako wordt gezien als de technologische trendzetter binnen de ET branche. 

Dit hebben ze onlangs weer bewezen met de introductie van hun nieuwe draadloze en batterijloze schakelprogramma Eltako-Funk: Grenzeloze flexibiliteit en comfort voor de elektrische installatie.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »