Pagina 1 van 1

Isolatie

Isoleren is Besparen 

Ja dat is een feit met isoleren kan je veel geld besparen, maar weet je dat je door te isoleren ook veel meer comfort krijgt in je woning. Door te isoleren koelt je woning minder snel af.  Ontstaan er veel minder koude trek etc.

Ventileren

Natuurlijk moet je als je gaat isoleren, ook goed ventileren. Dit kan door ventilatie sleuven boven je ramen, maar ook door een centrale mechanische ventilatie. Mechanisch ventileren zou je ook kunnen doen met een Warmtepompboiler. De Warmtepompboiler haalt dan eerst de warmte uit de lucht t.b.v. het maken van Warmwater en blaast dan de zeer koude lucht weer naar buiten. 2 vliegen in 1 klap dus. Lees ook onze Blog over de Warmtepompboiler.

Isoleren hoe pak je dat aan 

We hebben een aantal eenvoudige blog geschreven, die jou kunnen helpen bij het bepalen van de eerste stappen. Waar moet je opletten, welke zaken zijn belangrijk en welke zaken wat minder. Lees hier onze Blogs.

Een olifant eet je met kleine hapjes

Dus begin klein. Plaats bijvoorbeeld deurdrangers op die deuren die altijd maar weer open blijven staan. En/Of plaats een tochtstrip. Heel efficiënt is het plaatsen van radiatorfolie achter je radiatoren, het effect op je stookkosten en comfort is eennorm.

Lucht in je Cv systeem

Lucht in je Cv systeem en lage waterdruk, zorgen er voor dat niet alle energie kan worden gebruikt voor het verwarmen van jouw woning. Vul jouw Cv systeem voor elk nieuw stookseizoen bij, check de druk op je Cv-ketel. Ontlucht daarna alle radiatoren, voor een stil en efficient Cv-systeem.

Kleine zaken

Maar waar begin je? Op deze pagina tonen we een aantal kleine zaken die je eigenlijk direct kan toepassen. De investering is minimaal en dus snel terugverdient, door te isoleren bespaar op je energie lasten.

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »