Bespaarshop, wij helpen je aan lage maandlasten

Lage maandlasten

Door de alsmaar dalende rente, maken veel mensen zich zorgen over hun pensioen. Is er later nog wel voldoende geld om lekker van te kunnen blijven leven. Veel mensen gaan er nog steeds van uit dat ze minimaal 70% van hun huidige inkomen zullen ontvangen. Helaas is dat vaak door allerlei omstandigheden niet het geval. Maar wat dan? Aandelen? investeren in vastgoed? Allemaal onzekerheden die je niet zelf in de hand heb.

Pensioen

MijnDuurzaamRendement gaat niet over pensioenen, maar wij geloven wel dat lage maandlasten nu en in de toekomst de goedkoopste oplossing is om tot een hoger besteedbaar inkomen te komen.

Lage maandlasten nu en later

Wil je echt structureel lage maandlasten, dan moet je nu in actie komen. Je kan gewoon klein beginnen. Op onze site vindt je allerlei bespaar artikelen, hiermee kan je met een geringe investering heel veel besparen. Geld wat je bespaart hoef je niet te verdienen. Het bespaarde geld kan je weer gelijk investeren om nog meer te gaan besparen.

Waar kan je allemaal op besparen

Besparen op gas verbruik, door isolatie en slimmer stoken. Besparen op het gebruik van elektra, door sluipverbruik te minimaliseren en zuinige A+++ apparaten aan te schaffen. Besparen op je watergebruik, door het gebruik van waterbesparende douchekop en een douchecoach. Een stukje gedragsverandering en anders denken, helpt ook bij het verlagen van je maandlasten.

Bespaar artikelen

De bespaar artikelen op deze pagina zijn een eerste stap in de juiste richting om te komen tot lage maandlasten. De volgende stap is het gas eruit. De CV ketel vervangen door een Warmtepomp en of Warmtepomp boiler. De energie nodig voor deze warmtepomp kunnen we prima van het dak halen middels zonnepanelen. Lage maandlasten nu en later begint met een afspraak met een adviseur van MijnDuurzaamRendement Ook lage maandlasten Mail of bel ☎ 026-2340004

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »